Retriittimökki

Varaa Voimamaja lepoon ja mietiskelyyn Inkoossa

Varaa Voimamaja B&B retriittimökki lepoon ja mietiskelyyn

Voimamaja on ainutlaatuinen lepoon ja meditaatioon pyhitetty n. 40 m2 mökki avarassa maalaismaisemassa. Himalajahenkinen sisustus alttareineen, mutta länsimaiset mukavuudet. Täydellinen hyviin uniin, mielen lepuuttamiseen, ulkoiluun ja retriittipaikkana, myös etätyöhän ja opiskeluun.
Hyvinvarustettu keittiö ja lattialämmitetty suihku/wc. Nukkua voi parvella, jossa kaksi hyvää patjaa tai alakerrassa, jossa 1 hengen vuode. Sopii yhdelle tai kahdelle hengelle. Pihassa myös puulämmitteinen sauna. Meditaatiomökki sijaitsee uusmaalaisella maaseudulla syrjässä, kuten pitääkin. Tontilla ei ole muita vuokratiloja. Voimamaja on omassa rauhassaan, mutta turvassa, sillä naapurit ja omistaja eivät ole kovin kaukana.

Kopparnäsin virkistysalue 5 km. Lähimmät taajamat ovat Degerbyn kylä, Pickalan Golf ja ABC, Inkoon kk, 15 km, Siuntion kk 7 km, Kirkkonummi 15 km.

Vähimmäisvaraus on 3 yötä. Hinta 32€-65€/yö kahdelle.

Soita tai kirjoita ja kysy lisää: kookoshuone@gmail.com.


Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme tietojasi GDPR-sääntöjen mukaisesti

Kookoshuone.fi

Kookoshuone tarjoaa ympäristön, jossa retriitissä voi saavuttaa hyviä tuloksia ja levätä. Hiljaisuudessa, keskellä luontoa, mutta silti palveluiden lähellä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Myös tutustumiskäynneistä sovittava etukäteen, kiitos.

%d bloggaajaa tykkää tästä: