Meistä

Kookoshuone oli alun perin kookoskuitujen maahantuontiyritys, mutta on muuntunut tilaksi ja osoitteeksi, jossa rohkaisen ihmisiä elämään sopusoinnussa luonnon kanssa ja löytämään oman henkisen potentiaalinsa. Se on usein lähempänä kuin luulemme. Vain ohut tietämättömyyden verho on vedettävä syrjään ja elämä saa kultareunuksen ja uuden ulottuvuuden, ehkä jopa valaistumisen.

Himalajan vuoristossa ihmiset elävät luonnollisesti yhteydessä henkiolentoihin, sekä pelottaviin että suojeleviin. Olen tutustunut tällaiseen ajatteluun opettajieni ja ystävieni kautta Bhutanissa, neljän Tiibetin matkan ja useiden vierailujen aikana Nepalissa, jossa on runsas tiibetiläinen väestö. Henkilökohtaisesti en kylläkään osaa uskoa näihin olentoihin, koska ne eivät näy minulle, kuin unissa joskus, mutta ymmärrän niitä energioita, jotka rikkaassa hengellisessä elämässä ilmenevät mielessämme, tunteissamme ja ajatuksissamme tapahtuvien liikkeiden ja energioiden kautta.


Ota yhteyttä


Kookoshuone.fi

Kookoshuone tarjoaa ympäristön, jossa retriitissä voi saavuttaa hyviä tuloksia ja levätä. Hiljaisuudessa, keskellä luontoa, mutta silti palveluiden lähellä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tutustumiskäynneistä sovitaan etukäteen. Kiitos.

%d bloggaajaa tykkää tästä: